Nr. |
Menu |
Pris pr. kuvert |
334 |
Juleanretning
- Marinerede sild m/løgringe og karrysalat
- Lun fiskefilet m/remoulade, citron
- Tartelet med høns og asparges
- Lun hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
- Lun leverpostej m/bacon og rødbeder
- Brieost med druer
- Brød, kiks og smør
|
Kr. 150,00 |
335 |
Juleanretning (min. 10 pers.)
- Marinerede sild m/løgringe og karrysalat
- Lun fiskefilet m/hjemmelavet remoulade, citron
- Lun medister m/stuvet hvidkål
- Lun andesteg m/rødkål
- Lun hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
- Lun hjemmelavet leverpostej m/bacon, champignon og rødbeder
- Ris a la mande m/kirsebærsauce
- Brød og smør
|
Kr. 195,00 |
336 |
Juleanretning (min. 10 pers.)
- Marinerede sild med løgringe og karrysalat
- Kold laks m/rejer
- Lun andesteg m/rødkål
- Spegeskinke m/melon
- Lun mørbradbøf m/løg og champignon
- Frugtsalat eller risalamande
- Brød og smør
|
Kr. 195,00 |
337 |
Juleanretning (min. 20 pers.)
- Marinerede sild m/løgringe og karrysalat
- Kryddersild m/kapers og rå løg
- Lun fiskefilet m/hjemmelavet remoulade, citron
- Tartelet med høns og asparges
- Lun andesteg m/rødkål
- Lun hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
- Lun mørbradbøf m/løg og champignon
- Lun hjemmelavet æbleflæsk m/bacon
- Lun hjemmelavet leverpostej m/bacon, champignon og rødbeder
- Luksus osteanretning og ris a la mande m/kirsebærsauce
- Brød, kiks og smør
|
Kr. 275,00 |