Slide background
Slide background
Slide background

Juleanretninger

Nr. Menu Pris pr. kuvert
334 Juleanretning
  • Marinerede sild med løgringe og karrysalat
  • Lun fiskefilet med remoulade, citron
  • Tartelet med høns og asparges
  • Lun glaseret juleskinke med grønlangkål og brundede kartofler
  • Lun leverpostej med bacon og rødbeder
  • Brieost med druer
  • Brød, kiks og smør
Kr. 150,00
335 Juleanretning (min. 10 pers.)
  • Marinerede sild med løgringe og karrysalat
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Lun glaseret juleskinke med grønlangkål og brundede kartofler
  • Lun andesteg med rødkålssalat
  • Hjemmelavet lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør
Kr. 195,00
336 Juletapas (min. 10 pers.)
  • Spinatroulade med laks, pyntet med tomatsalsa og kaviar
  • Hvidløgsmarinerede kæmperejer med dip
  • Røget andebryst med sennupscreme og melon
  • Sildefiet med æg
  • Spegeskinke med tomatpesto og æggestand
  • Pate med syltede rødløg
  • Græske frikadeller på spyd med tzatziki
  • Ost med saltede mandler
  • Ris a la mande med sukkersyltede kirsebær
Kr. 198,00
337 Juleanretning (min. 20 pers.)
  • Marinerede sild med løgringe og karrysalat
  • Kryddersild med kapers og rå løg
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Tartelet med høns og asparges
  • Lun andesteg med rødkålssalat
  • Lun hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
  • Lun mørbradbøf med løg og champignon
  • Lun hjemmelavet æbleflæsk med bacon
  • Lun hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
  • Luksus osteanretning og ris a la mande med kirsebærsauce
  • Brød, kiks og smør
Kr. 295,00