Slide background
Slide background
Slide background

Hovedretter til festen

Nr. Menu Pris pr. kuvert
20 Helstegt svinekam
Hvide og brunede kartofler, rødkål, franske kartofler, skysauce og halve æbler med gelé.
Kr. 93,00
21 Svinekam stegt som vildt
Waldorfsalat, hvide og brunede kartofler, tyttebær, asier, franske kartofler og vildtsauce.
Kr. 98,00
23 Dyreryg/kølle
Hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, vildtsauce, asier, tyttebær, franske kartofler
Kr. 160,00
24 Hamburgerryg
Små kartofler, gemüse og aspargessauce
Kr. 78,00
25 Glaseret skinke
Flutes, 2 slags salat med dressing og flødekartofler
Kr. 80,00
26 Indbagt svinemørbrad
Bagt kartoffelmos, broccolisalat, Whiskeysauce, flutes og smør.
Kr. 95,00
27 Gammeldags oksesteg
Hvide kartofler, bønner, karotter, glaserede løg, asier og skysauce og solbærsyltetøj.
Kr. 98,00
28 Helstegt oksefilet
Bønner, karotter, glaserede løg, helristede champignon, ½ bagte kartofler og paprikaflødesauce.
Kr. 140,00
29 Kalvesteg stegt som vildt
Hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, franske kartofler, asier, tyttebær og vildtsauce.
Kr. 110,00
30 Wienerschnitzel
Citron, sild, peberrod, pommes saute, ærter og smørsauce.
Kr. 100,00
32 Sprængt kalkunbryst
Bønner i baconsvøb, broccoli, babymajs, pariserkartofler og peberrodssauce
Kr. 90,00
33 Andesteg
Hvide og brunede kartofler, rødkål, franske kartofler, ½ æbler, asier og skysauce.
Kr. 125,00
34 Husarsteg
Hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, asier, tyttebær og vildtsauce.
Kr. 85,00
35 Hårby Slagterens Mørbradgryde
m/coctailpølser,bagt kartoffelmos og grønt salat.
Kr. 85,00
36

Dansk bøf m/kartofler, sauce, bløde løg og surt

kr. 75,00
37 Stegt Flæsk, 3 slags flæsk , kartofler, persillesovs og rødbeder. kr. 100,00
38 Guleærter m/ flæsk
medisterpølse, sennep, rugbrød og rødbeder.
Kr. 85,00
39 Skibberlabskovs m/rugbrød, smør, persille og rødbeder. kr.75,00
40 Forloren skildpadde med æg og rugbrød. kr. 75,00